![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/05/recept-46521-1240x827.jpg)
-
Вигляд13
1 год. 0 хв.
4 порції
Найкраще доповнення до будь-якого класичного олів’є, у тому числі і з ковбасою – це горошок. Причому можна взяти як свіжий зелений, і консервований. Обидва варіанти по-своєму хороші, тому раджу спробувати і вибрати самостійно.
складові
-
Ковбаса –
300 г -
Зелений горошок –
200 г -
Картопля –
4 штуки -
Яйця курячі
3 штуки -
Морква –
1 штука -
Майонез –
100 г -
Мариновані огірки –
3 штуки
Покроковий рецепт приготування
Відваріть до готовності картоплю та моркву у мундирі.
Зваріть яйця круто. Дайте всьому охолонути та очистіть.
Наріжте інгредієнти дрібним кубиком, додайте горошок і заправте майонезом салат.
Leave a Review