Класичний олів’є з ковбасою та горошком

  • Вигляд
    13


1 год. 0 хв.

4 порції

Найкраще доповнення до будь-якого класичного олів’є, у тому числі і з ковбасою – це горошок. Причому можна взяти як свіжий зелений, і консервований. Обидва варіанти по-своєму хороші, тому раджу спробувати і вибрати самостійно.

складові

  • Ковбаса –
    300 г
  • Зелений горошок –
    200 г
  • Картопля –
    4 штуки
  • Яйця курячі
    3 штуки
  • Морква –
    1 штука
  • Майонез –
    100 г
  • Мариновані огірки –
    3 штуки

Покроковий рецепт приготування

Відваріть до готовності картоплю та моркву у мундирі.

Зваріть яйця круто. Дайте всьому охолонути та очистіть.

Наріжте інгредієнти дрібним кубиком, додайте горошок і заправте майонезом салат.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]